دانشجویان جدید الورود
1398/12/13 سه‌شنبه
کاهش ساعت کاری حضوری و دورکاری کارکنان دانشگاه در سراسر کشور

.

به اطلاع دانشجویان محترم دکتری می رساند طبق مصوبه نشست فوق العاده هیات رییسه دانشگاه و در راستای سیاست های ابلاغی ستاد ملی پیشگیری از کرونا و به منظور مقابله هرچه بیشتر با گسترش ویروس کرونا، ساعت کاری سازمان مرکزی ،ستادهای استانی،مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور سراسر کشور به صورت حضوری از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۲ و به صورت دورکاری از ساعت ۱۲ تا ۱۵:۴۵ خواهد بود.
طبق اطلاعیه های قبلی، کلیه مراکز و واحدها تا پایان سال، باید کلاسهای آموزشی را به صورت الکترونیکی برگزار نموده و روزهای پنج شنبه نیز جزو تعطیلی کاری محسوب خواهد شد.
معاونت اداری، مالی و عمرانی برای دورکاری کارکنان،مرخصی و عدم مراجعه جانبازان و بیماران ریوی تمهیدات لازم را در نظر خواهد گرفت.
به منظور پیشگیری از ابتلای همکاران دارای بیماری های زمینه ای از جمله تنفسی،ریوی،دیابت،آسم،بیماری های خاص و همچنین همکاران باردار و دارای پاس شیر نیز مصوب شد این قبیل همکاران تا پایان هفته جاری با هماهنگی مدیر مربوطه و ارائه مدرک معتبر از پزشک متخصص نسبت به انجام وظیفه محوله به صورت دورکاری اقدام کنند و نیاز به حضور فیزیکی نیست.
هر گونه تعطیلی احتمالی منوط به اعلام ستادهای استانی مقابله با کرونا مستقر در استانداری ها در سراسر کشور می باشد.
در همین راستا مسئول آموزش مرکز تحصیلات تکمیلی با شماره تماس 24508300 پاسخگوی امور آموزشی داشجویان در این بازه زمانی می باشد. همچنین همکاران این مرکز به شرج جدول زیر بصورت دورکاری پاسخگوی سوالات دانشجویان مرتبط هستند.

ردیف نام خانوادگی شماره تماس توضیحات
1 خانم کریمی  09399771341 رشته های ریاضی
2 خانم مستوفی  09030240912  رشته های جامعه شناسی, زیان و ادبیات فارسی و روانشناسی
3 خانم اکبرزاده  09910408729  رشته های حقوق،آموزش زیان انگلیسی و تاریخ