1398/11/16 چهارشنبه
برگزاری جلسه بررسی نحوه تعامل پژوهشی سازمان بهزیستی کشور با مرکز تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور

جلسه بررسی نحوه تعامل پژوهشی سازمان بهزیستی کشور با  مرکز تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور با حضور جناب آقای دکتر عباسی رئیس محترم اداره کل فناوری اطلاعات و تحول اداری سازمان بهزیستی کشور و جناب آقای دکتر قاسمی رئیس مرکز تحصیلات تکمیلی و جمعی از اساتید علمی دانشگاه پیام نور و نمایندگان گروه های آموزشی در محل سالن همایش مرکز تحصیلات تکمیلی برگزار گردید.
 در این جلسه ضمن ایراد نقطه نظرات اساتید علمی در حوزه های مختلف مرتبط با سازمان بهزیستی کشور، در خصوص نحوه تعامل هرچه بهتر سازمان بهزیستی کشور و مرکز تحصیلات تکمیلی در زمینه هدایت رساله های دکتری مرتبط با حوزه کاری سازمان بهزیستی کشور بحث و تبادل نظر گردید.