1398/8/23 پنجشنبه
آیین نامه پژوهانه مصوب سال 1397
آیین نامه پژوهانه مصوب سال 1397 مختص اعضای محترم هیات علمی دانشگاه

بدینوسیله به اطلاع اعضای محترم هیات علمی دانشگاه میرساند به منظور هدفمند‌ نمودن انجام فعالیت‌های علمی و پژوهشی و همچنین تسهیل در روند اجرای این گونه فعالیت‌ها، حسب تجارب حاصل از اجرای دوره‌های قبلی آن، آیین‌نامه پژوهانه در کارگروه تخصصی بازنگری شده تا اثربخشی و کارآرایی بیشتری را داشته باشد.
این آیین‌نامه مشتمل بر 7 ماده و 22 تبصره پس از تصویب در سیصد و هشتاد و سومین جلسه شورای پژوهش و فناوری دانشگاه مورخ 28/05/1397 در یکصد و بیست و نهمین جلسه شورای دانشگاه مورخ 30/11/1397 به تصویب رسیده است و از تاریخ ابلاغ به مدت دو سال لازم ‌الاجرا می‌باشد. شایان ذکر است با ابلاغ این آیین‌نامه، کلیه بخشنامه‌ها، آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های مغایر لغو و بلااثر می‌شود.
آیین‌نامه مذکور به پیوست برای استحضار، بهره‌برداری و اطلاع‌رسانی به اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه ارسال می‌شود.
اعضای محترم علمی میتوانند برای دسترسی به آیین‌نامه مذکور به آدرس ذیل مراجعه فرمایند:
صفحه اصلی درگاه دانشگاه  ---> پژوهش ---> پژوهش در دانشگاه ---> آیین‌نامه‌ها

فايل هاي مربوطه :