1398/7/23 سه‌شنبه
نشست های علمی با محوریت رمان و روایت و نیازهای انسان مدرن
نخستین جلسه مقدماتی از مجموعه نشست های علمی با محوریت رمان و روایت و نیازهای انسان مدرن

قصه چیست از مشکلی آشفتن است               آنچه نتوان گفت هرگز گفتن است   «عطار، وصیت نامه»

نخستین جلسه مقدماتی از مجموعه نشست های علمی با محوریت " رمان و روایت و نیازهای انسان مدرن" روز سه شنبه 23/07/1398 با حضور رئیس محترم مرکز تحصیلات تکمیلی جناب دکتر حمید قاسمی و مدیر محترم شبکه رادیویی فرهنگ جناب آقای دکترمحمدصادق رحمانیان  و دکتر فرهاد درودگریان و دکتر مصطفی گرجی در دفتر ریاست برگزار شد. در این جلسه هر کدام از اعضا دیدگاه و نقطه نظرهای خود را پیرامون ضرورت و اهمیت ژانر رمان و نقد آن در حوزه های بینارشته ای و با توجه به ربط و نسبت آن با دانش های مختلف از یک سو و ساحت های چهارگانه ارتباطات بشری ( با خدا، خود، دیگری و طبیعت) از سویی دیگر تاکید کردند. با عنایت به این بحث ها قرار شد ابتدا "پایگاه علمی نقد رمان و داستان" با هدف رصد و استخراج مجموعه پژوهشها ( مقاله، کتاب، همایش و سخنرانی) پیرامون نقد ژانر رمان و داستان طراحی شود و تمام پژوهش ها در این پایگاه قرار گیرد. دیگر اینکه محورهای ذیل به عنوان سرفصل های بحث در اولین نشست با حضور حداکثری اعضای علمی در رشته های مختلف تبیین کامل تر شود:
1- تحلیل روایت شناسی شناختی داستان های فارسی
2- عنصر روایت در جهان ، عصر جدید
3- نقش روایت در شکل گیری زندگی انسان معاصر
4- رمان ها و نیازهای انسان جدید
5- فرم روایی- بیانی رمان و ایماژ های بشری
6- رمان و نهادهای اجتماعی
7- رمان و روایت و کودک
8- رمان و هویت یابی انسان مدرن
9- رمان و ایماژهای زندگی
10- رمان و مساله صلح
11- رمان و پدیده شهر نشینی
12- رمان و مطلوب های بشری
13- رمان و محیط زیست
14- رمان و رسانه و فیلم
جهت مشاوره و همراهی بیشتر با ما با آدرس پست الکترونیک  Gorjim111@yahoo.com در ارتباط باشید.