1397/12/21 سه‌شنبه

دکتر علی محمد پشت دار                                           Dr.Mohammad Ali Poshtar

«فخر دانا به دانش و ادب است/ فخر نادان به جامه و سلب است»

دریافت فایل C.V

*مرتبه علمی: دانشیار دانشگاه پیام نور

*رشته: زبان و ادبیات فارسی

*زندگینامه:

متولد روز اول فروردین ماه سال1339 درشهرخرم آباد، پس از گذراندن دوره لیسانس در رشته زبان وادبیات فارسی ازدانشگاه علامه طباطبایی  سپس در مقطع کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه تربیت مدرس تحصیل نمود. او دکتری خود را در رشته زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه علامه طباطبایی اخذ نمود. در سال1370  به عضویت علمی دانشگاه پیام نور درآمد. رشته تخصصی اوزبان و ادبیات فارسی و گرایش مطالعاتی او در زمینه تصحیح متون اخلاقی به زبان فارسی است.

*دیدگاه ها:

ان الذین امنو و عملو الصالحات سیجعل لهم الرحمن ودا (مریم 19/69)

همانا مومنان و نیکوکاران را خداوند رحمان دوست دارد

«اول علم معرفت خداوند است و آخر علم تفویض امر به اوست»

*آثارکلیدی:

تالیف 4 عنوان کتاب درسی برای دانشجویان دانشگاه پیام نور

1. آئین ویرایش و نگارش (2) برای دوره کارشناسی زبان و ادبیات فارسی، ناشر دانشگاه پیام نور.

2. قصه گویی و نمایش خلاق، برای دوره کارشناسی علوم تربیتی گرایش پیش دبستانی، ناشر دانشگاه پیام نور.

3. برگزیده و شرح رساله قشيريه برای کارشناسی ارشد و زبان و ادبیات فارسی، ناشر دانشگاه پیام نور

4. بوستان معرفت (برگزیده متون عرفانی)، ناشر دانشگاه پیام نور

5. تصحیح کتاب اخلاقی فارسی از جمله اخلاق منصوری،اخلاق شمسی، اخلاق جلالی، اخلاق حسنی، رئیس العاقلین، دیوان شرعی شیرازی.

6. تالیف بیش از 50 مقاله علمی و پژوهشی در حوزه ترجمه در متون کهن و قران کریم در فصلنامه مطالعات ترجمه و دیگر نشریات علمی-پژوهشی ISC.

راهنمایی 5 رساله دکتری در حوزه بلاغت شاهنامه و تصحیح نسخ خطی تفسیر قران کریم.