1397/8/30 چهارشنبه
ویژگیهای نشریه و مقالات دانشجو جهت اخذ مجوز دفاع و نمره دستاوردهای پژوهشی مستخرج از رساله

نشریات مورد تایید برای اخذ مجوز دفاع از رساله:
نشریه علمی- پژوهشی مورد تأیید وزارتین یا ISI دارای ضریب تاثیر (Impact Factor)
نشریات با نمایه Scopus با چارک علمی Q1 یا  Q2
نشریات نمایه شده در پایگاه Web of Science با داشتن یکی از سه کاوریج:
 Science Citation Index Expanded (ECIE)
Social Sciences Citation Index (SSCI)
Arts & Humanities Citation Index (AHCI)

نشریات علمی با رتبه بین‌المللی، الف و ب (بر اساس ارزیابی کمیسیون نشریات علمی)
نشریات علمی با رتبه ج (فقط در صورت تایید کیفیت علمی مقاله توسط شورای تخصصی رشته مربوطه)
نشریات علمی- پژوهشی حوزه علمیه

نشریات مورد تایید برای اخذ نمره دستاوردهای پژوهشی مستخرج از رساله:
نشریات فوق الذکر
نشریات علمی- ترویجی
نشریات علمی داخلی دارای رتبه ج بر اساس سامانه رتبه بندی نشریات علمی
نشریات معتبر  ISC
نشریات معتبر  Scopus

چنانچه مقاله دانشجو جهت اخذ مجوز دفاع از رساله در نشریات ISI موجود در لیست JCR دارای چارک Q1 چاپ شده باشد، علاوه بر مجوز دفاع از رساله دکتری، دانشجو می‌تواند نسبت به بهره‌مندی از نمره دستاوردهای پژوهشی اقدام نماید.
در مقاله دانشجو یا استاد راهنما نفر اول باشد.
 نویسنده مسئول یا عهده‌دار مکاتبات می‌تواند استاد راهنما یا دانشجو بنا بر نظر استاد راهنما باشد.
(در مواردی که دو استاد راهنمای همکار وجود دارد، تصمیم در خصوص نویسنده مسئول یا عهده‌دار مکاتبات با توافق استادان راهنما صورت می‌پذیرد).
در مقاله مستخرج از رساله که به عنوان مجوز دفاع استفاده می‌شود، به هیچ وجه نباید نام دیگری غیر از دانشجو، استادان راهنما و مشاور درج شود.
(در خصوص مقالاتی که جهت نمره دستاوردهای پژوهشی مورد استفاده قرار می‌گیرد، اگر نام فرد یا افرادی که در افزایش کیفیت رساله نقش داشته‌اند، درج شود با تأیید استاد راهنما قابل قبول می‌باشند)
 دانشجو و استاد راهنما مکلف است قبل از ارسال مقاله به نشریه از اعتبار و نمایه نشریه مورد نظر اطمینان حاصل نماید.
 لزوم آدرس دهی صحیح مقاله به شرح زیر است:
نام گروه علمی، دانشگاه پیام نور، ص.پ. 4697-19395، تهران، ایران
به طور مثال:
• فارسی: .....گروه مدیریت، دانشگاه پیام نور، ص.پ. 4697-19395، تهران، ایران.
• انگلیسی:
…..Department of Management, Payame Noor University (PNU), P.O. Box 19395-4697,
 Tehran, Iran.
• درج صندوق پستی در صورت عدم قرار گرفتن در شیوه نامه نگارش مقاله نشریه یا همایش، الزامی نیست.
لازم به ذکر است نام شهر تهران مربوط به صندوق پستی فوق‌الذکر است و نباید نام شهر محل اشتغال اساتید و یا محل تحصیل دانشجو درج شود.
لازم به ذکر است در مرتبه استاد/ اساتید راهنما و مشاور الزامی نیست، مگر اینکه نشریه و یا برگزار کننده همایش آن را الزامی بداند.